Despre noi

Firma curatenie profesionala

Salutare, sunt Adrian, director general al BLAUR Clean. Bine ati venit pe site-ul nostru, unde sper sa va raspundem la toate nelamuririle legate de curatenie si nu numai, in plus sa va faceti o idee despre avantajele pe care le aveti daca ne alegeti pe noi pentru serviciile curatenie.

Va garantez personal ca veti fi 100% multumit de serviciile noastre de curatenie, pentru ca obiectivul nostru principal este depasirea asteptarilor clientilor nostri.

Suntem o companie de curatenie cunoscuta in Constanta si din 2012 ne-am indreptat si catre Bucuresti, sa oferim clientilor nostri aceleasi servicii de calitate in curatenie ca si in orasul de unde am pornit. Oricare ar fi nevoile dumneavoastra de curatenie, vila, casa, apartament, conac, pensiune, va garantez ca va vom oferi o solutie de curatenie care adauga valoare domiciliului sau sediului dumneavoastra.

Puteti sa treceti oricand (cu un telefon inainte) pe la sediul nostru din Constanta sa stam de vorba, sa va faceti o idee despre cum lucram si ce avem de oferit, sa vedeti echipamentele noastre de curatenie si solutiile de curatenie pe care le folosim.

Pe noua pagina web puteti vedea:

Sper sa va placa noul site, noi am incercat sa raspundem la cat mai multe intrebari online, totusi daca aveti orice intrebare nu ezitati sa ne contactati NON-STOP!

Multumim pentru timpul acordat vizitarii acestei pagini web, abia asteptam sa va oferim cele mai bune servicii de curatenie.

Cu deosebita consideratie,

Adrian Blasiu

Leave a Reply